top of page
UNG PENG

Vi hjälper dig att arrangera!

Vad vill du arrangera?
Vi på Scenit har i många år coachat ungdomar i arrangörsskap i alla de olika kulturformerna. Är du kulturintresserad ungdom mellan 13-25 år får du stora förmåner när du arrangerar på Kulturhuset.

Upp till 6000kr i bidrag från Ung Peng
Med det regionala arrangörsstödet Ung Peng kan du få upp till 6000kr för dina arrangemangskostnader som gager, teknikhyra, personal, vaktkostnad, marknadsförning med mera.

Vi handleder dig från början till slut – från en första budgetskiss till reflektion- och utvärderingsfasen efter att ditt arrangemang är genomfört.

Ung Peng.png

Det ska vara lätt att börja arrangera

Syftet med Ung Peng
Målsättningen med Ung Peng-bidraget är dels att möjliggöra för ungdomar att våga prova på att arrangera, exempelvis en musikkonsert, en utställning, en teater eller varför inte ett datorlan. Samtidigt är målet också att genom Ung Peng öka antalet drogfria, spännande och attraktiva arrangemang riktade till just ungdomar.

Ung Peng är ett stort samarbete mellan Region Örebro län och alla länets kommuner, och Scenit har både varit med i framtagandet av arrangemangsstödet och finns löpande med som experter inom området "ungdomsarrangemang".

Vi vill hjälpa dig hela vägen
På Scenit är vi erfarna arrangörer, med tusentals genomförda arrangemang i bakluckan har vi koll på allt det som du behöver veta – och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter.

När du söker Ung Peng blir du tilldelad en kommunal handläggare, och om du söker i Örebro stad är det stor chans att det är just någon på Scenit du får träffa och berätta om dina arrangemangplaner för.

Vi ser fram emot att träffa dig!

RegionOrebrolan1rad_CMYK.png
bottom of page