SCENIT KULTURHUS

VÅR VERKSAMHET

ORDINARIE VERKSAMHET

11.png
Se aktuella arrangemang
12.png

UNGDOMSARRANGEMANG
& UNG PENG

ARRANGEMANG

PROJEKT

13.png

Läs mer om de projekt vi äger och är involverade i längre ned på denna sida eller i Verksamhet-menyn.

Har du nya projektidéer du tror skulle passa oss? Eller behöver du vår kompetens för att kunna genomföra din projektidé? Kontakta oss!

En stor del av Scenits verskamhet är riktad mot ungdomar. I samarbete med många av länets kommuner och Region Örebro Län är Scenit en stor part i arrangörsbidraget Ung Peng – ett bidrag som unga arrangörer enkelt kan söka för att skapa kulturevenemang. 

Vi är med och planerar, genomför och stöttar dig och ditt arrangemang – från början till slut.

Vi genomför även årligen flera större arrangemang för ungdomar, som Kulturnatten och Cityfesten.

Scenit är både arrangör och medarrangörtill många olika typer av arrangemang – allt från drogfria ungdomstillställningar i olika kulturformer till stora stadsevenemang, festivaler och kommersiella projekt. 

Som lokalförvaltare hyr vi också ut lokalerna på Kulturhuset för externa arrangörer, med möjlighet till utställningar, konserter, workshops, studioinspelning, konferenser och mycket annat.

14.png

KONFERENS

Behöver du eller din organisation konferens- eller föreläsningslokaler? På Kulturhuset finns ett flertal anpassade och fullt utrustade lokaler för allt från mindre möten och konferenser till större mässor och föreläsningar. Önskas fika eller caterad mat fixar vi även det.

15.png

PRIVATBOKNINGAR

Behöver du en lokal för en privat tillställning? Flera av våra lokaler kan användas för fester, kalas och andra privata arrangemang. Behöver du också hyra teknisk utrustning bistår vi även med det. 

Kontakta oss för pris och tillgänglighet.

Läs mer och boka