top of page
  • Writer's pictureScenit

Vill du bli livetekniker?

Updated: Jul 8

Föreningen Scenit bjuder in till sex stycken utbildningstillfällen på Kulturhuset i Örebro, där teroteriska moment varvas med praktiska, i autentiska scenmiljöer. Mellan dessa tillfällen ges du möjlighet att prova och öva i och på våra olika lokaler och scener runt om i Örebro.


Vår förhoppning är att denna kurs så småningom ska kunna leda dig in i världen som ljudtekniker, och det finns goda möjligheter för praktik genom både studieförbund och etablerade företag, där du får prova dina kunskaper tillsammans med en etablerad tekniker. Idag finns ett stort behov av livetekniker och denna kurs ger dig kunskaperna som krävs för att arbeta på olika nivåer, beroende på dina förkunskaper.


Kursen är öppen för både nybörjare och erfarna och dessa sex tillfällen kommer innefatta teoretiska och praktiska delar. Ni som deltagare kommer få möjlighet att jobba i Kulturhusets lokaler med befintlig ljudteknik.


Kursen leds av Mikael Klingwall som har stor erfarenhet av ljud- och ljusproduktioner, bland annat som turnerande tekniker med Smash Into Pieces.


Arrangörer för liveteknikerutbildningen är Scenit tillsammans med studieförbundet Sensus.

 

KURSSTART

Tisdag 17 september kl 17.00-20.00 med fem efterföljande träffar under hösten.


PRIS

400 kr


ADRESS

Scenit Kulturhuset, Järnvägsgatan 8, Örebro


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN


MER INFO Scenits musikkonsulent Johan Borehed: johan@scenit.se6 views

Comments


bottom of page